Kalian Member Baru, Yuk Perkenalan Dahulu. 1 Member 1 Thread.
Selamat datang di Forum Atlanta~Halo, kalian masih menjadi tamu ya di forum ini ? Kenapa masih jadi tamu ayok ikutan kita gabung di forum ini.
Banyak loh tutorial yang dapat kamu dapatkan di sini, kalian juga bisa tanya-tanya tentang masalah blog/forum kok di sini.
Langsung aja yok daftar kalau kalian belum daftar di sini Register, Kalau sudah punya IDnya langsung aja ya Login

You are not connected. Please login or register

 

the island castaway 2 full version

Oops! Sepertinya ada sedikit kesalahan ...

[#22124]

Atlanta telah memblok tamu untuk melihat konten yang ada, silahkan mendaftar untuk dapat melihat isi konten kami.


Need Help?

Message (Halaman 1 dari 1)

#1
 on 5/10/2014, 00:23

Owner of Atlanta


Owner of Atlanta
Tadi udah share yang versi 1 nih sekarang yang versi keduanya Wink
Check it out

[You must be registered and logged in to see this image.]

[You must be registered and logged in to see this image.]

Travel back in time and learn the prehistory of the Island. Explore the already familiar paths anew, solve tons of new quests and follow an absolutely gripping story filled with dozens of mysteries, tricky riddles and unexpected twists and turns.

The island, where you know something about the smallest leaf, turns into a completely new place full of mysteries and secrets. Find out why the tribe left the old village, discover how the Sanctuary looked like and learn how the ship appeared right in the Heart of the Island! In The Island: Castaway 2, you play as a teenage islander Yati. Become one of the tribesmen and learn all of the tribe’s secretes, now it’s up to you to make important decisions, overcome obstacles and carry the day!

The Island: Castaway 2 features original characters, intriguing storyline to follow and lots of activities like hunting, fishing, farming, handicraft, trade, and even sorcery. The Island awaits!

Di jamin seru gamenya Senang
tapi lebih seru kalo sudah pernah selesaiin yang pertamanya Senyum

download di sini

Mau download yang pertama = [You must be registered and logged in to see this link.]

Oke sekian dan terima kasih

Message (Halaman 1 dari 1)

Share This Topic !

URL :
BBcode :
HTML :

Permissions in this forum:
Anda tidak dapat menjawab topik

Total Posts Total Threads Total Members Newest Member29 November 2014 Date of Establishment of the Forum

Total 0 user online :: 0 Terdaftar, 0 Tersembunyi dan 0 Tamu

Total 0 user online :: 0 Terdaftar, 0 Tersembunyi dan 0 Tamu (Lihat list online)


User yang sedang berada di forum ini: Tidak ada