Kalian Member Baru, Yuk Perkenalan Dahulu. 1 Member 1 Thread.
Selamat datang di Forum Atlanta~Halo, kalian masih menjadi tamu ya di forum ini ? Kenapa masih jadi tamu ayok ikutan kita gabung di forum ini.
Banyak loh tutorial yang dapat kamu dapatkan di sini, kalian juga bisa tanya-tanya tentang masalah blog/forum kok di sini.
Langsung aja yok daftar kalau kalian belum daftar di sini Register, Kalau sudah punya IDnya langsung aja ya Login

You are not connected. Please login or register

 

Jurrasic park the game 2011 pc free download full version

Oops! Sepertinya ada sedikit kesalahan ...

[#22124]

Atlanta telah memblok tamu untuk melihat konten yang ada, silahkan mendaftar untuk dapat melihat isi konten kami.


Need Help?

Message (Halaman 1 dari 1)

#1
 on 5/10/2014, 06:37

Retired Staff


Retired Staff
pasti udah gak asing lagi nih dengan film yang satu ini kan ? ayok sekarang ada permainannya loh bukan di ps aja sekarang di komputer ayo lihat dulu nyok ssnya

[You must be registered and logged in to see this image.]


Description:
Security systems have failed and the creatures of the park roam free. Now, a rogue corporation will stop at nothing to acquire the dinosaur embryos stolen and lost by Dennis Nedry. Experience a brand new adventure set during the events of the first Jurassic Park movie and see new areas and dinosaurs in this landmark adventure 65 million years in the making!

Key Features:
A cinematic adventure in four parts featuring fast-paced action, exploration and puzzle-solving
Return to familiar locations from the movie and explore new areas including the menacing waters of the marine facility
Take on the mighty T-Rex, the cunning Raptors and escape the jaws of new prehistoric threats
Discover the fate of the Barbasol can containing priceless dinosaur embryos
Faithful to Spielberg’s vision of Jurassic Park – an authentic extension of the world you love

Minimum System Requirements

  • OS: 7/Vista/XP PC (32 or 64 bit)
  • CPU: Dual Core 2.0GHz or equivalent processor
  • RAM: 2 GB
  • HDD: 6 GB
  • Graphics: 512 MB card
  • Sound Card: DirectX 9 Compatible
  • DirectX: Version 9.0c


[You must be registered and logged in to see this image.]

[You must be registered and logged in to see this image.]

[You must be registered and logged in to see this image.]

[You must be registered and logged in to see this image.]

Nih pasti pada pengen download kan ? nih langsung aja
Code:
http://www.mediafire.com/?p4dq8a9j9d84o

NB: sizenya 2.5 GB

Mediafire Password
world4free.in

Message (Halaman 1 dari 1)

Share This Topic !

URL :
BBcode :
HTML :

Permissions in this forum:
Anda tidak dapat menjawab topik

Total Posts Total Threads Total Members Newest Member29 November 2014 Date of Establishment of the Forum

Total 0 user online :: 0 Terdaftar, 0 Tersembunyi dan 0 Tamu

Total 0 user online :: 0 Terdaftar, 0 Tersembunyi dan 0 Tamu (Lihat list online)


User yang sedang berada di forum ini: Tidak ada